Welke soorten messenblokken bestaan er?

Ze bestaan allemaal! Echter, ik heb altijd het gevoel dat sommige mensen nog steeds onbeslist over de juiste keuze voor het mes blok. Ik heb samen de volgende lijst van de meest voorkomende soorten mes blokken. Sehen Sie sich im Übrigen einen Vaatwasser Maakt Raar Geluid Testbericht an.

1. Het messenblok voor het BKF-mes Het messenblok voor het BKF-mes (ook wel een "Munster Block" of "Pommel Block" genoemd) is een grote, platte, ronde, roestvrijstalen plaat die in de holte tussen de twee zijgrepen van het BKF-mes past. Zoals u zien in de foto hieronder, dit blok is gemaakt van roestvrij staal met een effen rand aan de ene kant en een afgeschute rand aan de andere kant. Het is niet beschikbaar in een standaard, vlakte randconfiguratie. Dit blok is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Ebenfalls mag Cooking Blender Philips einen Versuch sein. Een blok van 1-1/2 x 2-1/2"-blok wordt vaak gebruikt, een blok van 1-3/4 x 3-1/4". Hoe groter het blok, hoe meer het mes kan worden gebruikt zonder afbreuk te doen aan de dikte van het handvat. Als gevolg van de afkanting wordt het blok niet geslepen. Daarom is het mes nog steeds geslepen, maar je hoeft het niet te gebruiken. Dit is een geweldig hulpmiddel voor messenmakers, houtbewerkers, enz. U hout, houtsnippers en zelfs papier snijden.

Ik was op zoek naar een mes blok en struikelde op uw site, dat is waarom ik hier kwam. Het was niet lang nadat ik begon te zoeken dat ik uw artikel gevonden, dat was zeer nuttig. Ik moet hieraan toevoegen dat ik een metaalbewerker ben. Ik heb veel messen, maar ik gebruik maar één mes, een tweesnijdend mes. Ik moet het slijpen, want ik werk met zeer scherpe messen en ik wil de scherpte niet verliezen. Ik gebruik geen slijpsteen, ik gebruik het papier dat al scherp is en ik knip een paar lagen papier op mijn werktafel en slijp het mes met dit papier en slijp het mes door het papier en het mes met het papier te slijpen. Ik wil dit doen omdat het me scherpte geeft. In de afgelopen dagen heb ik veel messen gebruikt, dus ik wilde ze scherp houden. Ik heb een groot probleem: de messen worden saai. Genauso ist Vaatwasser Reparatie Lelystad einen Probelauf wert. Ik ben geen machinist, maar ik heb in het verleden met scherpe messen gewerkt en weet de waarde van scherpte. Dus besloot ik om een studie van mes blok productiemethoden te doen en te zien of ik kon een slijpen papier dat ik kon slijpen met het mes te maken.

Ik begon met een stuk hout en ik snijd het tot 1 meter lang, 8 meter breed, 1 meter dik. Het was niet te moeilijk om dat stuk hout te snijden. Maar om te zien hoe de rand van het hout zou draaien wanneer het werd toegepast op het blad heb ik voor het eerst gebruikt een aantal snijplanken. Op deze manier zou ik een zeer scherpe rand hebben en ik wilde ook wat testen doen om erachter te komen of het mes echt zou profiteren van deze methode van slijpen, en als de messen zouden draaien met deze slijpmethode. Na het snijden van dit stuk hout, sneed ik een stuk hout van 3 meter, en toen paste ik de snijplank, het mes, het slijppapier, het handvat en het handvat. Ik probeerde deze methode een keer zonder resultaten, maar ik kreeg het idee. Ik besloot dat ik de methode een beetje meer zou testen, en dus begon ik met het toepassen van het mes met het handvat. Dadurch ist es mit Bestimmtheit hilfreicher als messenblok Test.