Waar vind ik de beste messenblokken?

Er is een markt voor messen blokken, maar het is niet hetzelfde als een mes blok, en mes blokken zijn verschillend van elkaar. Het is waar dat messen blokken zijn een soort mes mes blok, maar het is een heel speciaal type van blade blok dat een andere manier om een mes te behandelen nodig heeft, zoals je zien in de video.

Dit artikel is niet bedoeld om u te vertellen hoe je mes blokken te maken, net hoe ze te gebruiken voor het bouwen van een mes mes blok (naar mijn mening, het is veel leuker dan het lijkt). Maar als u meer wilt weten over een specifiek type mes blok, of hebben een aantal vragen, laat een reactie! Hoe maak je een blad blok te maken Ik zal beginnen met de meest eenvoudige en de makkelijkste methode van het maken van een mes blok. Das unterscheidet es ausdrücklich von weiteren Artikeln wie Mini Vaatwasser Ikea. Deze methode van het maken van mes blokken is een stuk makkelijker dan de een weergegeven op de eerste pagina, en vereist ook minder houtbewerking vaardigheid. Deze methode gebruikt ook geen olie en is zeer goed voor de duurzaamheid op lange termijn van het hout. Het belangrijkste ding om te onthouden is dat je wilt dat het blok zo plat mogelijk, en dat je moet werken aan het over een lange tijd, omdat de dikte van een mes mes blok is zeer afhankelijk van de dikte van het blok. Stap 1: Snijd het hout in reepjes Je moet een blok maken dat zo breed is als je wilt dat je bladblok is, maar ook dun genoeg dat je het niet te dik wilt maken. U ofwel snijd het hout naar de gewenste breedte, of u gebruik maken van de methode die ik hierboven beschreven en snijd tot een gewenste dikte van uw gewenste blad blok. Dit werkt omdat u slechts in een zeer klein gebied van hout snijdt, en het hout zal zo dun zijn dat het niet in het blok zal snijden. Dit blok werkt als een ruwe richtlijn: de dikte van dit blok was ongeveer 1 /2 inch, maar je kan vinden dat het niet helemaal dat. Stap 2: Maak een snede in het hout Je hebt hier twee keuzes. Een daarvan is om te snijden langs de zijkanten en dan naar beneden door het midden en dan omhoog door het midden. Ik ben niet echt een fan van deze methode. Het is gewoon een beetje vervelender en de randen zijn niet zo glad als ze zouden kunnen zijn. Er zijn manieren om uit te snijden een mooi rond blok hout zonder het creëren van een onnodige inkeping en dit is een van hen. De tweede methode is om een "tape" te maken en vervolgens in de tape te snijden. Ik geef de voorkeur aan deze methode, omdat het kan worden gedaan in een uur. Ik weet zeker dat je hebt gezien deze "tape" blokken voor, maar hebben geen idee hoe het te doen. Gleichermaßen ist Wok To Go Oosterhout einen Anlauf wert.

Ik wil je laten zien hoe ik mijn messenblokken helemaal opnieuw maak. Ik ga een houten beitel gebruiken, een slijpsteen (als je er nog geen bezit hebt), een scherp gereedschap en een beitel. Maar voordat ik daar ben, zijn er een aantal zeer belangrijke dingen die ik eerst moet doen. Ik wil weten of de messenblokken een rond blok eruit snijden, als je dat niet doet, zul je wat snijwonden moeten doorvoeren om ze te maken. Het maakt niet echt uit hoe het blok zal snijden. Sehen Sie einen Happy To Wok Almere Erfahrungsbericht an. Je moet het toch doen, probeer er zeker van te zijn dat je het veilig doen. Voordat ik dat doe, hoewel, zal ik u laten zien een aantal fundamentele tools die ik gebruik. Ik zal u een paar verschillende soorten messen, een aantal van de basismaterialen die ik gebruik, en een aantal van de instrumenten die ik gebruik.