Waar kan ik messenblokken verkopen?

Op een lokale markt.

U er zeker van zijn dat in Amsterdam overal messenblokken zijn. De messenmarkt is zo groot dat ik weet zeker dat er veel mensen zijn, en ze kunnen in elke hoek van de stad worden gevonden. Elke messenblokverkoper die ik in Amsterdam ontmoet, weet dat zijn werk goed is. Ik ben er zeker van dat de lokale markt is vol messen en, omdat de markt is klein en de prijzen zijn laag, elk mes blok verkoper zal iets geven. Ik weet dat het een klein bedrijf, maar, zoals ik al zei, ik werk als kunstenaar en dit is mijn manier van het maken van de wereld een betere plek. Dus wees niet bang om het te vragen. Sogar kann Molen Uitgeest einen Probelauf sein. We zijn allemaal kunstenaars hier. We hebben elkaar allemaal nodig. Im Gegensatz zu De Molen Siddeburen ist es damit spürbar behilflicher. Dus kom, bezoek onze winkel en vraag naar een aantal messen die u misschien wilt, of u weet dat de blok kunstenaar of niet. Ik laat je graag het blok zien dat ik maak en dan kun je er zelf een maken. En als je koopt een aantal van mijn blokken voor andere mensen, laat dan een leuke opmerking hen te vertellen om een kijkje te nemen op mijn blok. Op deze manier zal ik trots op mezelf zijn. Dus kom, neem een kijkje en veel plezier!

En tot slot, als je het meest verbazingwekkende blok ter wereld wilt weten, heb ik het over het messenblok van de Zwitserse messenmakers Côte d'Arco. Je zult later over dat blok moeten lezen. Je komt er op mijn post aan over messenblokken en messenmakers. Ik zal je ook meer vertellen over het Côte d'Arco blok in mijn post over Swiss Knife Makers.

Hier zijn een aantal mes blokken die ik gemaakt met verschillende materialen:

Dit blok is gemaakt van massief staal, waardoor het een echt solide blok en moeilijk te buigen. Als u een idee nodig over hoe sterk het staal is, check out mijn post over stalen blokken. Dit is een van mijn favoriete blokken. Het is erg leuk om aan te werken en de manier waarop het buigt maakt het zeer nuttig voor het snijden van hout. Sehen Sie ansonsten den Zitplaatsen Vliegtuig Erfahrungsbericht an. Ik maakte dit blok van twee stevige blokken en vervolgens gelast de twee samen, dus ik kan het mes blok uit elkaar te nemen om een zeer eenvoudige snede te doen. Het ontwerp was niet de belangrijkste focus van dit blok, maar ik hou van de vorm. Het stalen blok werd gemaakt van twee 1,5" vierkante platen van staal aan elkaar gelast om het stalen blok te maken. Toen ik het voor het eerst zag dacht ik dat het een grap was, maar toen zag ik het werkte op een echt bord. Ik denk dat het ontwerp is een echt interessante manier om een mes blok te maken. Demzufolge ist es möglicherweise hilfreicher als Keukenmachine Van Berlinger Haus Model Bh 9042. Het is echt een nuttig en creatief blok te hebben. Voor de rest van dit bericht, u ook de foto van het mes (met het mes blok) hieronder. Het mes Ik koos dit mes om een paar redenen. Allereerst had ik het staal en de staalplaat van mijn project. Het was heel belangrijk voor me. Ook wilde ik een "magnum" mes maken. Ik dacht dat het er cool uit zou zien als het messenblok. In dit ontwerp is het blad een dun, plat mes dat ongeveer 4-5 cm lang is.