Heb ik messenblokken nodig?

Ja, je moet kopen mes blokken, maar ze zijn duur. Und das ist doch interessant, im Vergleich mit Broccolirijst Maken Met Keukenmachine Om die reden bent u waarschijnlijk op zoek naar een groot mes blok met een beetje extra.

Dus hier zijn we, we hebben een nieuw messenblok voor je. En dit messenblok is nog beter dan onze andere. Het is de nieuwe "Aufbau" of "Aufbau Knives" - een groot mes blok. Het is een goed mes blok, maar niet perfect - dat is waarom we brengen het aan u gratis en zonder kosten. Dit mes blok laat je een aantal geweldige blokken met behulp van je mes en met je eigen creatieve stijl. Als je het koopt, krijg je een extra mes blok dat kan worden gebruikt in verschillende situaties. Een goed voorbeeld is de foto hieronder, die het Aufbau blok gebruikt met het mes voor "een goed idee" op de "S-B-E-M" merk van blokken toont. Het blok is gemaakt met een roestvrijstalen handgreep en een massief roestvrij stalen blad dat kan worden verwijderd en hergebruikt. Als het mes wordt geslepen, kan dit mesblok worden gebruikt als slijpapparaat. Dit blok is zeer geschikt voor een breed scala aan situaties: messenblokken, zakmessen, keukenmessen, keukengerei. Het is verkrijgbaar in 2 verschillende materialen: eenvoudig of versierd met uw keuze van kleuren. Demzufolge ist es fraglos sinnvoller als Ijs Maken Met Blender. De foto's in de blog zijn slechts een glimp van wat dit blok voor u kan doen. Als je een blok wilt kopen, klik dan op de knop Kopen aan de rechterkant of neem hier contact met mij op.

Over het materiaal

We werken aan ons eigen materiaal genaamd "Cadmium Alloy". Het is een zeer fijne, hoge legering die nooit zal krassen of slijten. We zijn van plan om een productie run van deze te maken en we zullen blij zijn om de voortgang op het met u te delen, in de tussentijd als je een vraag hebt over onze materialen neem dan direct contact met mij op of post hier.

Over het ontwerp

Wij denken dat het mes blok is een geweldig hulpmiddel en een perfecte manier om het te gebruiken. Het blok is gemaakt van een dun vel cadmiumlegering dat zeer sterk en zeer licht van gewicht is. Een stalen kern geeft het een hoog hardheidsniveau en het is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Er zijn twee versies van het ontwerp, het traditionele blok en het 3D-model. Sehen Sie einen messenblok Test Vergleich an. Elk heeft een heel andere vorm en een andere functie.