contacteer mij

Neem contact met mij op

Je hoeft niet te zeggen het wachtwoord in uw e-mail, die ik heb geschreven in al mijn berichten. Je hoeft alleen maar op 'verzenden' te klikken en het stuurt me een persoonlijk bericht (als het beschikbaar is). In de volgende paragraaf zal ik uitleggen hoe contact met mij op te nemen. Als het er niet is, of je weet niet hoe je een persoonlijke boodschap te sturen, aarzel dan niet om mij te vragen. Ik heb veel, veel berichten naar andere mensen gestuurd en heb nog nooit een antwoord ontvangen, dus stuur me het bericht. Bedankt! -Milaan

Wat is een blok en waarom gebruiken?

Blok is een soort vast blok met gaten erin. Ze zijn nuttig voor het snijden van hout en andere materialen zonder ze te beschadigen.

Wat zijn de meest voorkomende blokvormen?

Als u hout of ander materiaal wilt snijden, moet u deze blokvorm en -vorm gebruiken. De blokken komen meestal in verschillende vormen en maten.

Het spijt me heel erg dat ik deze blog moest verlaten, en ik wil je vertellen over mijn recente ervaring.

Op 16 juni 2016 had ik een mesblokkeerongeluk. Het spijt me zo dat ik maakte je mijn blog te bezoeken, maar ik ben blij dat ik u kan laten weten dat ik nog steeds hier en zal deze blog rond te houden. Ik zal je een foto geven van mijn ongeluk, als je wilt. Ik ben een zeer goede kok en het is mijn taak om voedsel te vinden dat ik moet maken en om het te maken op de snelst mogelijke snelheid. Dat betekent dat ik de hele dag in de keuken zal doorbrengen. Het is niet leuk, vooral als ik me niet goed voel. Ik ben een echte mes persoon en ik heb gewerkt met messen voor ongeveer 10 jaar nu. Ik heb het dragen van een mes voor een jaar en ik heb nog steeds een aantal slechte gewoonten. Ik ben bang dat ik na een tijdje geen goed mes ben.

Openingstijden

  • Maandag: 09:30 - 18:15
  • Dinsdag: 08:30 - 18:45
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 08:30 - 15:45
  • Vrijdag: 07:45 - 17:30